Η ομάδα ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ στην Ιεροτελεστία της Άνοιξης - ένας χάρτης

Η ομάδα ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ στην Ιεροτελεστία της Άνοιξης – ένας χάρτης

Η ομάδα ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ συμμετέχει στην παράσταση χορού “Ιεροτελεστία της Άνοιξης – ένας χάρτης” !

Η “Ιεροτελεστία της ‘Ανοιξης-ένας χάρτης” σε χορογραφία της Βιτόρια Κωτσάλου και πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Α. Δενιόζου προγραμματίζεται να παρουσιαστεί για 5 παραστάσεις, αρχές Ιουνίου 2021. Το έργο στηρίζεται στη συνεργασία ανεξάρτητων χορευτών, ηθοποιών και μέλη της ομάδας μικτής ικανότητας En Dynamei Ensemble / Ομάδα Εν Δυνάμει.

Το έργο διαπραγματεύεται τι είδους “ιεροτελεστία” θα μπορούσε να μας ωθήσει σήμερα σε μια “άνοιξη” του τρόπου που σκεφτόμαστε, υπάρχουμε, και κατ’ επέκταση του τρόπου που βιώνουμε και δημιουργούμε τη ζωή. Εάν είμαστε έκφραση και πηγή της φύσης, και εάν το σώμα μας είναι η δίοδος για την επαγρύπνηση της αντίληψης μας, τότε τι χρειάζεται να θυσιαστεί για να παραμείνουμε σε επαφή;

Η “Iεροτελεστία της Άνοιξης- ένας χάρτης” πραγματοποιείται με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού’.

Σύλληψη / Χορογραφία: Βιτόρια Κωτσάλου

Μουσική Σύνθεση: Ανάργυρος Δενιόζος

Δραματουργία: Μυρτώ Αποστολίδου

Ερμηνεία:

Αγνή Παπαδέλη, Βασιλική Τσαγκάρη Χρυσανθακοπούλου, Γιώργος Φριντζήλας, Ρίτσαρντ ‘Αντονυ, Γιώργος Ζήσης Μπιλιώνης, Σοφία Μπλέτσου, Λωξάνδρα Λούκας, Μιχάλης Ντολόπουλος, Βιτόρια Κωτσάλου, Ίωνας Οικονομόπουλος, Bιτόρια Κωτσάλου.

Ευχαριστούμε την Χάρις Σερδάρη για την πολύτιμη βοήθειά της,

Υπέυθυνη Επικοινωνίας: Φαίη Ιωαννίδου

Οργάνωση παραγωγής: RICE AMKE