Ι am my world, θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα της ομάδας σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών

“Ι am my world”, θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα της ομάδας σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών

Η ομάδα Εν Δυνάμει πραγματοποιεί σε συνεργασία με το ΔηΠεΘε Σερρών το θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα “I am my world (Είμαι ο κόσμος μου)”. Ένα 5ημερο εργαστηρίων και συναντήσεων για νέους με και χωρίς αναπηρία σε επιλεγμένες τοποθεσίες του Νομού Σερρών, με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού!

To πρόγραμμα “I am my world” προέκυψε από την έντονη επιθυμία νέων με και χωρίς αναπηρία, που ζουν στην επαρχιακή Ελλάδα, οι οποίοι έχουν γνωρίσει την ομάδα του Εν Δυνάμει κατά τη διάρκεια της μεγαλης περιοδείας που οργάνωσε η ομάδα με την παράστασή “Ο ‘Άνθρωπος Ανεμιστήρας” σε σκηνοθεσία της Ελένη Ευθυμίου, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Ποια είναι η επιθυμία τους; Να εξερευνήσουν και να βιώσουν έναν κόσμο χωρίς αποκλεισμούς, τον κόσμο που αντιπροσωπεύει το Εν Δυνάμει και να μάθουν πώς να μεταμορφώσουν τον δικό τους κόσμο με τον ίδιο τρόπο.

​Την ομάδα ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ εκπροσωπούν οι: Ελένη Δημοπούλου, Βασιλική Ασίκογλου, Μαρία Κολτσίδα, Σοφία Μπλέτσου, Νίκος Κυπαρίσσης, Θάνος Νανάσης, Μαργαρίτα Καϊναδά, Θεανώ Παπαβασιλείου.